10 Saker få människor vet om mig

 
 Jag är en lat person som har en ovana att be folk hämta saker åt mig. Tex om jag ligger på soffan.
 
 Det som jag lägger nästan allra mest pengar på är kläder och upplevelser till barnen.
 
 Det bästa jag vet är inte att träna utan att sova.
 
 Jag har aldrig lyssnat på något avsnitt av Träningspodden. Jag tycker att det är jobbigt att höra min egen röst.
 
 Jag har dåligt namnminne men glömmer sällan ett ansikte.
 
 Jag rymde från mitt dagis Oskarstorget när jag vår typ 4 eller 5 år och gick till Ica plus i Örebro för att köpa godis.
 
 Jag var så nervös att jag skakade första gångerna som jag höll gruppträningspass på SATS typ 2005.
 
 Jag brukar medvetet undvika att berätta vad jag äter eftersom jag äter mer onyttigt än vad som är bra för mig.
 
 Hans blir sällan nöjd med hur jag utför hushållssysslorna härhemma. Därför hjälper jag inte så ofta till.
 
 Jag är grym på att köra bil generellt men kan inte köra upp bilen ur vårt garage utan att repa den.
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer