111 fakta om mig Del 1


1. Vad har du för klädstil?
– Jag går mestadels i träningskläder på dagarna eftersom jag fortfarande har någon PT-klient på eftermiddagarna eller ska träna senare. När jag är ledig har jag antingen snortajta jeans från Gstar eller Levis eller jättebaggy byxor med en T-shirt eller skjorta. Jag gillar rockigt och nitar och läder men trivs bäst när det matchas med gympaskor.
2. Bär du ofta smycken?
– Jag har alltid ett par örhängen i öronen, mina favoriter just nu är Efva Attlings Day Pearl. Jag har en fantastisk vigselring som jag har designat själv men den använder jag inte när jag jobbar i gymmet eftersom jag bär mycket skivstänger och vikter. Jag kan springa i min vigselring men styrketränar aldrig med den. Mina örhängen sover jag till och med med.
3. Färgar du håret?
– Nej, men mitt hår byter färg av sig själv. På sommaren blir det ljusare och på vintern mörkare. När jag var i Thailand en månad i vintras så blev det blont av solen. Min frisör vill att jag ska skydda håret i solen men jag älskar det solblekta.
4. Vad äter du helst till frukost?
– Jag äter gärna gröt med jordgubbar och lättmjölk, smörgås med pålägg och två ägg plus lite juice. På sommaren byter jag ut gröten mot filmjölk och müsli eller flingor. Men nästan alltid lite frukt i skålen oavsett.
5. Vilken är din favoritfrukt?
– Jag älskar jordgubbar, hallon och blåbär, både färska och frysta.
6. Favoritbär?
– Haha, jag har tydligen inte koll på definitionen!
7. Vad har du för hudvårdsrutin?
– Jag har problemhy som ger mig bekymmer då och då under året. Nu har jag hjälp av en duktig hudterapeut på Akademikliniken som gör behandlingar på mig och som tagit fram vilka produkter jag ska använda. Denna rutin fungerar perfekt just nu: tvättar ansiktet morgon och kväll med Pure Radiance Cleanser. På kvällen använder jag Pure Active Serum innan läggdags. På dagen har jag Day Maximal Sense med faktor 50 och sedan en färgad dagkräm ovanpå det som heter CC Cream. Ingen foundation eller liknande men lite färg på kinderna ibland.
8. Hur startar du helst veckan?
– Jag tycker om att ha min måndagsförmiddag obokad från möten så att vi inte behöver stressa på morgonen och att jag inte behöver börja jobba redan på söndag kväll för att förbereda mig inför jobb på måndagen. Jag jobbar ofta på helgerna så mina veckor flyter ofta ihop så att jag knappt hunnit njuta av helgen. Då kan jag istället jobba halvdagar mitt i veckan till exempel.
9. Är du en vädermänniska?
– Jag tror att de flesta svenskar är känsliga för vädret. För min del spelar vädret inte så stor roll när det är vardag men på semestern, på lediga helhet och på träningsresor så är vädret superviktigt för mig, framförallt för att jag älskar att vara utomhus när jag är ledig.
10. Solar du solarium eller har du slutat med det?
– När jag var yngre solade jag någon gång i månaden under vintern men nu gör jag aldrig det. Å andra sidan reser jag ofta till solen vintertid numer.
11. Vad tycker du är det roligaste/jobbigaste med youtube?
– Roligast: att kunna visa träning i längre klipp och förmedla känsla. Jobbigaste: att jag egentligen vill lära mig göra superproffsiga filmer så som proffs-tubarna gör. Å andra sidan är det deras heltidsjobb och jag har mina andra företag och verksamheter som jag lägger tid på istället.
12. Vad ser du mest fram emot just nu?
– 6 veckor framåt när barnen är lediga och jag inte ska jobba mer än lite med datorn. Jag vet att jag i augusti kommer att längta till att inskolning på skolan ska börja men det är också en lyx i det. Att umgås så mycket att man tröttnar på varandra.
13. Senaste inköp?
– Jag gjorde flera beställningar på nätet i början av sommarlovet. Jag orkade inte gå i affärer och både barnen och jag har vuxit ur våra sommarkläder. I år blev det mestadels HM i sommargarderoben.
14. Dagens tacksamhet:
– Jag har en infektion i en visdomstand som gett mig så mycket bekymmer. Nu har jag ätit penicillin några dagar och mår mycket bättre. När det var som sämst grät jag.
15. Tränar du helst hemma eller på gym?
– Det beror på. På sommaren tränar jag i trädgården där vi befinner oss för tillfället eller springer utomhus. På vintern älskar jag att träna i gymmet. Det är nog variationen jag motiveras mycket av.
16. Vad använder du för smink till vardags?
– Ibland har jag mascara och lite färg på ögonbrynen annars bara lite brun färg på kinderna. Mina kompisar brukar skoja om att dom inte känner mig när vi ska gå på restaurang och jag smink och högklackat. Då visar jag valkarna i händerna för identifikation.
17. Vad fikar du helst på café?
– Jag fikar aldrig på vanligt café om det inte är något särskilt. Om Hans vill gå på kondis brukar jag ta en Cola zero och kanske en bulle. Jag är inte så intresserad av café-fika.
18. Det pinsammaste som har hänt på senaste?
– Jag började läsa en ny bok på planet hem från Milano förra veckan som heter Maestra. Den innehöll tidigt sjukt avancerade sexscener och jag kände att jag rodnade där jag satt och läste mitt emellan två män i kostym. Boken är jag klar med nu, den rekommenderas varmt!
19. Vilken är din favoritmat?
– Mat och mat vet jag inte men jag älskar tapas och äter det flera gånger i veckan. Det är det lyxigaste jag kan tänka mig i hemmamiljö. När någon annan dricker rosé och tycker att dom har det lyxigt, så äter jag oliver och vitlöksbröd.
20. Har du och Hans lika syn på uppfostran? Hur tycker ni att man ska uppfostra ett barn?
– Nej, vi är väldigt olika. Generellt sett så är jag hårdare, skäller mer och fostrar mer. Men jag daltar också mer med barnen. Hans är mer jämn hela tiden. Den stora skillnaden tror jag ligger i att Sixten och Baxter är mina första barn medan Hans har tre äldre barn. Då blir man nog annorlunda. Jag skulle säkert också tänka annat om jag skulle få sladdisar.
Tack Engla för listan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer