3 viktiga delar för resultat

På min föreläsning i Skåne på torsdag kväll kommer jag att fokusera på hur viktigt det är att få med inte bara träning i sin strävan efter resultat eller att må bättre. Jag vill dela upp livet i tre delar med träning, kost och återhämtning som de stora övergripande utmaningarna.
Det spelar ingen roll hur hårt du tränar om du blir förkyld gång på gång eller måste göra uppehåll för att du får ont i kroppen. Likväl kan träning vara helt i onödan om du inte kan tillgodogöra dig pass för att du slarvar med maten. Sömnen ska vi inte ens prata om, 8 timmar per natt känns avlägset för många.
Fokusera på att få ordning på mat och återhämtning i lika stor utsträckning som ni planerar och genomför träningspass. Allt hänger ihop!


På Playitas satsade vi på många timmar poolhäng, 8 timmar oavbruten sömn och varierad träning. Det brukar funka riktigt bra för min kropp för efter såna här typer av resor brukar jag vara riktigt stark.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer