4 dagar kvar

Tänk att det blev ännu en en fantastisk dag idag med, underbart! Vi tog tillvara på den vackra morgonen och åkte ut till Hellasgården för att motionera. Hans sprang som vanligt och Sixten och jag gick femman. Den är så kuperad att jag var tvungen att stanna ibland i de värsta uppförsbackarna men annars lyckades jag hålla tempot uppe. Jag har någon ambition om att få bebisen att fixera sig, något Sixten aldrig gjorde. Jag är inställd på att det blir samma sak den här gången också, men jag kan ju alltid hoppas. Värkarna blir ju mer effektiva och energin går till rätt uppgift. Vi har besök hos barnmorskan inbokat på tisdag då hon får känna hur långt ner huvudet sjunkit.


Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer