5 hushållsfavoriter

Jag tänkte dela med mig av 5 stycken helt oumbärliga maskiner vi använder här hemma. 5 stycken egentligen helt onödiga maskiner men som gör livet och vardagen lite lättare och framförallt roligare att leva. De är inte rangordnade utan de får nog ses som komplement till varandra. Med glimten i ögat; livet går att curla med lite hjälp av smarta maskiner!


Philips Diamond Clean – En eltandborste som laddas när den står i ett glas. Inte bara väldigt snygg utan också effektiv som tandborste.


Kitchen Aid – Vi använder både den stora maskinen med olika tillbehören som visp, degsnurra, juicepress och korvstoppare och den lilla mixern där vi framförallt gör smoothies och olika såser. Jag skulle gärna komplettera med glassmaskinstillbehöret .


Nescafé Dolce Gusto – En kaffemaskin som man använder kapslar till. Den gör inte bara flera olika sorters kaffe utan också varm choklad och isthé. Kapslarna säljs i vanliga butiker. Det känns lyxigt att kunna samla in kaffebeställningar som en barista från våra gäster.


Soda Stream Source – Vi har haft en traditionell Soda Stream tidigare, nu har vi uppgraderat oss till en Source. Den är lite smartare uppbyggd, har en mycket snyggare design på både flaskor och maskin och är lättare att hantera med lamporna på dropparna för att välja bubbelmängd.


Philips Wake up light – Har man väl börjat använda Wake up light är det svårt att vänja sig av med det tycker jag. Vi går upp vid 06 och det är väldigt skönt att öppna ögonen och möta ett ljust rum. Vi brukar få besök av barnen vid 05 och det är skönt att de inte vaknar av ljuset så att vi vuxna kan gå upp i förväg och göra i ordning oss medan de sover vidare i stora sängen. Annars vaknar de när vi använder alarmet på iphone.
Har ni någon oumbärlig favoritmaskin därhemma? Kanske delar vi samma favoriter?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer