5 månader och 15 dagar

Det är inte konstigt att Baxter sover som en prins i skrivande stund, idag när vi kommit fram till huset och packat upp började Backan backa. Det var i för sig inget nytt, det har han gjort i någon vecka. Men idag kröp han på alla fyra bakåt. På knä liksom.


Sixten kunde inte krypa innan han bröt benet, då var han 6 månader. Efter 1 månad med gips tog det nog 3-4 veckor ytterligare innan han kröp. Med andra ord var han kring 8 månader och vi var på Gran Canaria när han kröp för första gången. Backan ba’ spurtar i kapp. 5 månader och 15 dagar gammal.
Idag är Baxter för övrigt exakt lika gammal
som Sixten var när jag blev gravid med Baxter. Och vi befinner oss faktiskt också on the crime scene. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer