7 års olycka*2 (TYP)

Igår hade jag ner ett blockljusglasunderlägg i golvet när jag satt med datorn vid matbordet. Tusen glasbitar som jag INTE kan kravla efter med min mage 🙁
Idag hade jag ner en tallrik från farmors Arabiaservis som jag hade haft mina två smörgåsar på. Tusen porslinskärvor.
HELV*TE!
Orkar jag vänta till H kommer hem och kan hjälpa till att plocka upp det eller ska jag vänta till gröten sjunkit undan lite och sen ner på golvet och plocka bitar.
Bara lösningen innebär att jag inte kräks för att det trycker på lilla Shrimpy i magen. Allt detta för att jag inte ville spilla grötmjölk på lakanen i sängen där jag vanligtvis äter min frukost.
Och stackars farmor.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer