9 dagar kvar

Nu är vi nere på ensiffrigt!!!
Hade svårt att somna igår kväll och var vaken flera gånger i natt. Förutom toabesök så är det många tankar som snurrar i huvudet. Men det är bara att hålla ut och leva i nuet, vi har ingen aning hur allt blir med två små barn, vi får göra vårt bästa helt enkelt.
Dagens simskolelektion blev flyttad så vi gick till Sats istället. Jag körde 20 min styrka och sedan cykelklassen We will rock you. Ni har nog rätt i att magen sjunkit för idag hade jag höjt styret ännu mer och ändå slog magen i låren. Jag har dragit ner pulsen rejält nu på slutet och satsar på att orka hela vägen istället.
Vi såg en film igår som jag vill rekommendera: Ghostwriter med Ewan Mcgregor och Pierce Brosnan. Spännande thriller med bra skådespelare och avancerad handling. Hyr!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer