Åk till Alperna med mig!

Ett av årets stora projekt är mina träningsresor som jag planerar åt er. Allt från heta solresor till Grekland som exklusiva veckor i Alperna står på agendan.
 
 Nu har vi precis släppt platserna till en septembervecka i Bad Gastein, tillsammans med STS Alpresor. Veckan kommer bland annat att innehålla lite tuffare träning på gymmet, rörlighetsträning utomhus och inspirerande vandring i bergen, man väljer själv hur mycket och vad man vill vara med på. Den kanske coolaste dagen är mitt i veckan när vi åker till Venedig!
 
 


Den här resan vänder sig till dig som vill ha en riktig unnarvecka, väldigt nerväxlad i tempo. Träningsnivån kommer att vara anpassad för både nybörjare och vana motionärer, du kan med andra ord se resan som en kickstart inför hösten eller ett träningsmål under sommaren.
 
 Salzburger Hof är ett lyxigt hotell med spa och gym och restaurang i världsklass. Vi bor och äter med andra ord så bra som vi förtjänar. Jag ser fram emot frisk alpluft, långa samtal om livet och rosiga kinder i spat efter vandring i bergen!
 
 Priset för hela resan med boende och flyg, inklusive lyxiga måltider är riktigt bra, mycket billigare än vad man någonsin kan få till på egen hand, jag är nöjd med den förhandlingen åt dig. 🙂
 
 All information om datum, flyg, priser och bokning hittar du hos STS Alpresor. Det ska bli så roligt att göra den här resan och jag hoppas så att du vill följa med mig dit!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer