Aloha Hill Club

Här i Marbella bor vi på Aloha Hill Club, precis som för 1,5 år sedan när var här senast. Aloha Hill Club ligger vid Puerto Banus, längre upp mot bergen och är en stor lite mer exklusiv lägenhetsresort med flera poolområden, supergym och concierge. Man kan boka jättefina lägenheter här via AirBnB, vi bor i en stor trea med två sovrum, stort vardagsrum med kök, två stora badrum och en grym terrass med utsikt över hela dalen och ner mot havet. Det är ett perfekt boende för familjer som inte vill åka på charter utan skapa sin egen solkustsemester.
 
 Efter en lång resdag som startade redan 05 i morse har vi hunnit göra oss hemmastadda här nu, badat i poolen, solat lite grann och tagit en shopping-och middagssväng nere i Puerto Banus. Jag har fått så mycket gjort på min jobb-att-göra-lista för den här veckan och jag känner mig så inspirerad!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer