Amsterdam Design by Bicycle

Gissa vem som har sovit som en prinsessa i natt! Yours truly. 8 timmar i exakt somma pose. Lovely!
Frullebuffé i magen, lite smink på nosen strax och sen ska vi ut och cykla, ett häftigt sätt att se en ny stad. 🙂
I eftermiddag ska jag och de andra fina bloggarna besöka en barnbutik och spana på Bugaboo Bees och så ska jag övertala sällskap till Gstar. Vi åker hem till Sverige i kväll så det blir två intensiva dagar, just the way I like it!
Har ni några Bugaboofrågor jag ska ställa till gänget idag?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer