Anders Franzéns park

 Igår invigde vi (Sixten har varit där med förskolan redan) nya Anders Franzéns park i Sjöstan/Henriksdalshamnen. Jag har hört så mycket bra om parken och jag vill verkligen lovorda den! Det är superspännande med historien bakom Franzén, de små husen är så gulliga och väldigt inbjudande till lek. Jag är verkligen ingen lekparksmamma men Anders Franzéns park gillade till och med jag att hänga i. Till våren tar vi med oss cyklarna ner till färjan, picknick i cykelkorgen och tillbringar en halvdag i parken!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer