Äntligen är det dags för Lofsangruppen

 Ni vet det där stora hemliga projektet jag har jobbat med hela vintern och våren? Ni kan nog inte förstå hur glad och stolt jag är över att äntligen kunna berätta om Lofsangruppen för er!
 
 


Här är Lofsangruppen; Johanna, Jenny, Ida, Louise, Sophia, Clara och jag. Vi är Sveriges enda kompletta onlineteam med coacher, dietist, kostrådgivare och sjukgymnast.
 
 
 Jag har under flera år fått massor av förfrågningar från tjejer som vill anlita mig som PT via mail, det är självklart supersmickrande. Jag har dock länge känt att jag har saknat det optimala verktyget för att kunna leverera den kvalitet som jag vill stå för som tränare. Men, nu har jag äntligen skapat det hjälpmedel som jag känner är 100% skräddarsytt för att kunna hjälpa tjejer med deras träning och kost!
 
 Lofsangruppen är en tjänst och en app där du får hjälp av en coach som är inriktad mot dina mål och behov. Vi är sju stycken tjejer som jobbar med Lofsangruppen, alla är handplockade av mig utifrån sina spetskompetenser. I teamet har vi samlat en dietist, en sjukgymnast, träningscoacher och kostrådgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges enda kompletta träningsteam som arbetar 100% online med träningsplanering, kostrådgivning och rehabiliterade träning. Grymt!
 
 Om du vill läsa mer om Lofsangruppen, vi som jobbar som coacher och framförallt bli en del av det första gäng som får möjlighet att ta del av vår app med träningscoachning, flera hundra filmade övningar och personlig kostrådgivning kan du besöka vår sajt Lofsangruppen. Du kan välja mellan att köpa ett paket eller starta ett abonnemang och du väljer inriktning på ditt paket själv utifrån dina mål med din träning.
 
 Det är jag som gör en nulägesanalys av dig och din träning, sedan får du en coach tilldelad dig som ger dig alla träningsprogram och hjälper dig med kosten. Du och din coach har kontakt dagligen om du vill och behöver, all dialog sker via appen.
 
 Jag har lagt ner hela mitt hjärta och min själ på det här projektet. Jag hoppas så att ni vill vara med på den här galet spännande resan tillsammans med mig och resten av tjejerna i Lofsangruppen.
 
 Tillsammans kommer vi att skriva historia!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer