Äntligen finns Bugaboo Donkey att köpa i Sverige!

Igår levererades de första vagnarna till Sverige och jag var på Barnbutiken igår för att titta på alla tillbehör och nya färger till suffletten. Alla förbeställda Donkeys monterades på löpande band och jag blev lite avis att inte jag får en helt ny vagn. Jag vet, jag är beroende av att köpa barnvagnar.


I morse var jag på Bonti på Odenplan för att prata om mina erfarenheter av Bugaboo Donkey tillsammans med den holländska designern för journalister och bloggare. Den svenska efterfrågan är massiv, jättekul att det äntligen blir konkurrens på syskonvagnmarknaden!


Jag bjöd med ett gäng Mammabloggare och också en vän som också har en Donkey. Vi fick jättefin frukost med smoothie, mackor, frukt och bakverk och som krona på verket en vit skötväska i skinn från Bugaboo! Det måste vara den bästa goodiebagen i år?!


Tack Bonti och Bugaboo för ett jättetrevligt avslut på denna vecka och en bra start på helgen. En viss person (jag alltså) fyller nämligen år imorgon så jag förväntar mig en helg som inte innebär förkylning eller sömnlösa bebisar. Jag måste avstå Tjejmilen men det blir nog en bra födelsedagshelg ändå!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer