Att coacha tillsammans med OS-guldstränare

Jag blir sällan nervös i min yrkesroll, ni vet känslan man hade i skolan när man skulle hålla föredrag och sånt? Men när jag fick veta inför den här veckan på Palma att jag skulle coacha löpning tillsammans med Yannick Tregaro, då pirrade det i magen kan jag lova!
 
 En av världens mest framgångsrika friidrottstränare – och jag!
 
 Men jag jobbade med mig själv inför resan, för att påminna och komma ihåg att när ett företag vill jobba tillsammans med mig är det för att jag är bra på att nå den helt vanliga människan – där den personen befinner sig. Kombinationen som blir av en OSguldmedaljörs tränare och den vanliga männniskans coach visade sig vara ett riktigt smart drag av Springtime travel, för herregud vad roligt vi har haft det, passen har gått riktigt bra och deltagarna är supernöjda.
 
 Yannick och jag pratar helt olika och når därmed olika människor men tillsammans når vi 100% av gruppen – med ett gemensamt budskap.
 
 Jag är så glad över den här veckan, all tid tillsammans med Yannick och vi båda har lärt massor av varandra. Jag hoppas att vi får möjlighet att jobba tillsammans på det här sättet fler gånger!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer