Att vinna personlig träning

Hur mycket jag än skulle vilja kan jag inte ha oändligt många PT-kunder. Dygnet har bara 24 timmar, det är både fysiskt och mentalt krävande att jobba som PT och jag är väldigt mån om att alltid kunna ge 100% till mina tjejer. Det är svårt att behöva säga nej, I-landsproblem men en kvalitetssäkring för mig. För mig ska personlig träning vara just individuell och ni som jobbar som tränare vet hur mycket arbete som ligger före och efter en vanlig arbetsdag. Men en sak jag inte kan säga nej till, och det är mycket bra i er horisont, är när företag hör av sig och vill göra ett samarbete där de får möjlighet att synas i min blogg samtidigt som de sponsrar PT-timmar åt er bloggläsare tillsammans med mig. Danonino är huvudsponsorer av fotbolls-EM för tjejer i sommar, ett arrangemang de vill uppmärksamma genom att många av mina bloggläsare fått hemskickat massa fruktkvarg man också kan göra glass av, Annelie vann 6 biljetter till EM-finalen och sist men inte minst så ville dom anlita mig för att köra en PT-timme med Lisa.
I morse 07.30 sharp stod Lisa redo. Lite nervös men väldigt mentalt förberedd. Jag hade placerat ett helkroppspass med 4 stycken övningar för underkroppen med fokus på rumpan och 4 stycken övningar för överkroppen med fokus på baksidan av axeln och mage. Vi körde ett lite annorlunda format med dubbla omgångar av 12 repetitioner och 2-3 varv på varje cirkel om 4 övningar.
Detta är ett väldigt tufft pass och både upplägg och övningsbanken kräver god kondition för att kunna återhämta sig mycket bålstyrka. Jag tror att Lisa blev förvånad över hur stark hon är och hur mycket hon orkar. Tränar man ofta ensam kan det vara svårt att veta vad som är hög nivå men jag kan garantera att det pannben, den muskelmassa och kondition Lisa har kommer att ta henne hela vägen mot sina mål.


Tack Danonino för detta!


Jag säger ju att hon är stark!


Redan nästa vecka kör vi en ny tävling tillsammans med Vaseline. Ett sommarkitt med massa Vaseline-produkter och personlig träning med mig ligger i potten. Don’t miss!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer