Det gick fortare än jag trodde att komma tillbaka i Stockholmstiden. Lite senare lunch och middag än vanligt igår och i säng som vanligt 2230 gjorde att jag vaknade rätt pigg klockan 06 i morse. Kanske till och med piggare än vanligt?!
 
 Dagen har varit späckad med massa PT-kunder, egen träning och så två gruppträningspass på Rosa Skrot. Onsdagar är min passdag vilket innebär att jag 1030 kör Kick Ass Mamas, ett cirkelträningspass anpassat för nyblivna mammor med bebis i salen och 1800 kör jag ett mycket tuffare cirkelpass för vanligt “fölk”. Från och med januari har vi dubblat antalet Kick Ass Mamas-pass eftersom det är så populärt med lång väntelista varje pass. Måndag, tisdag, onsdag och torsdag kl 1030 kör vi nästa termin, onsdagar är “min” dag då med. Mina cirkelpass flyttar upp till 1730 nästa termin.
 
 Nu är det dags att sova för min del. Jag börjar redan få träningsvärk i magen från dagens pass (som kommer upp i form av film i veckan!) och längtar till morgondagen då jag ska springa intervaller runt Årstaviken i mörkret.
 


Haha, det ser ut som att jag har röjt ner avspärrningarna med mina kassar! Shoppingen i New York är grym som ni ser. Hans fick alla sina julklappar redan i går kväll. Bl.a. innehållet i Burberry-påsen. Cupcakesen i andra påsen från Magnolia Bakery är obligatoriska när man hängt i Greenwich Village!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer