Back to normal

Tänk vad snabbt livet går tillbaka till det vanliga. Vi kom hem igår förmiddags. Hans åkte direkt och jobbade medan jag kröp ner under ett täcke i soffan helt sänkt. Barnen satt bredvid och tittade på film medan jag sov en timme. När Hans kom hem på kvällen kändes det som att det varit en vanlig arbetsdag för honom. För mig alltså.
Sixten har packat upp alla sina nya kläder idag och kört mannekäng med klädbyten mellan. Han älskar kläder, speciellt när de är nya och han får ta bort pristaggen. Sixten har väldigt bra klädsmak och även när han hämtar och klär på sig själv lyckas han matcha bra. Schnytt säger han och klappar sig på magen. 🙂


Cargojeans från Levis och stickad polo från Ralph Lauren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer