Bad på Holiday Club

 I onsdags när det regnade i stort sett hela dagen så gick vi till Holiday Club för att bada istället för att hänga i cykelparken med gräbsen. Sixten tog vid där vi slutade med simningen på
 Kos och gjorde några simsträckor utan puffar, helst under vattnet, medan Baxter tycker att det känns tryggare med puffarna på även om han faktiskt kan simma kortare sträckor han också.
 
 Sixten gick all in på stora vattenrutschkanan och jag som tycker att det är superroligt med sådant hängde på. I juli tänkte vi åka till det där vattenlandet i närheten av Legoland, jag har hört att det är roligt. Har någon av er varit där? Funkar det med 4-åring och 5-åring?
 
 


Jag testade ju Salvequicks Babyfoot för några veckor sedan och nu är fötterna helt återställda. Det är helt sjukt vad mycket hud som släpper när man gör en behandling, jag blev så förvånad och ville nästan isolera mig några dagar när det var som värst men nu är fötterna helt underbara! Jag använder permanent lack på tårna gjort på salong under sommaren. Permanent lack slits ingenting så man behöver aldrig fylla på det, det bara växer ut. Enkelt knep för sommarfina fötter!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer