Baxters 1-årsdag!

Jajamänsan! Big Guy!
Sixten och jag har sjungit och hurrat och Baxter har fortsatt hurra för sig själv sen dess. Han är duktig på att härma vad vi säger.
Sixten får vara på förskolan ett par timmar idag, han älskar ju det. Baxter och jag passar på att träna och köpa tårta till kalaset ikväll. Jag har bjudit över min familj i eftermiddag och så blir det barnkalas för Sixten och Baxters vänner om några veckor i nya lägenheten.
Det känns bra att vara tillbaka i vardagen med matrutiner och träning. Jag tycker inte om när någon annan bestämmer agenda för matschema och meny. Jag är van vid att äta på fasta tider och exakt det jag behöver. Vi fick jättefin middag och frukost på hotellet men holländarna äter tydligen inte lunch på samma sätt som vi. Idag blir det i alla fall min älskade kesella med hallon och nötter till lunch!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer