Bekännelsen – Vad du inte skulle säga till din PT

Vi träningsbloggare brukar rapportera om genomförda träningspass, vi skriver om målsättningar, tipsar om träning och fotar mat. Det mesta är vinklat för att inspirera och motivera våra bloggläsare till en sund och träningsaktiv vardag. Men vad händer mellan blogginläggen, vilken mat fotar vi inte och vilka ovanor har vi som inte syns i bloggen? Nu är det dags för både oss och er läsare att bekänna! Vi vill nog alla uppfattas som sunda träningsmänniskor, men inom oss alla bor det också något annat som inte vill samma väg. Häng på om du vill, antingen genom en bekännelse i kommentarsfältet eller med ett eget blogginlägg där du länkar hit. Låt mig veta: Vad skulle du inte berätta för din PT?
Jag skulle t ex aldrig drömma om att berätta att..
*Jag dricker mer lightläsk än många försöksdjur.
*Jag väljer träningsform efter vad jag är sugen på och inte vad jag behöver.
*Jag borde yoga och stretcha men har prestationsångest för hur stel jag är.
*Jag planerar ofta in tidiga träningspass kvällen innan men morgonen efter sover jag över tiden.
*Jag mäter mitt lördagsgodis i kilo, inte hekto.
Vad skulle du inte berätta för din PT?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer