Benträning, proteinpulver och gruppträning

Vad roligt att ni gillar vår PT-skola som Jessica Almenäs och jag kör på Nyhetsmorgon! Idag körde vi tre benövningar som också engagerar överkroppen i stor mån, diskuterade proteintillskott och jämställde fenomenet att välja träning efter gymmets gruppträningsschema med att boka en resa utifrån avgångstavlan på Arlanda. Först bestämmer du dig för vad du vill utveckla/bli bättre på, sen väljer du den träningsform som tar dig dit.
Som vanligt lägger jag upp hela avsnittet här i bloggen så fort som det finns på TV4play. Så länge får nu gärna ställa frågor här i kommentarsfältet och på Twitter under hashtag (#)nymopt.


Snart ska jag och gräbsen åka iväg på deras kusins 4-årskalas och i eftermiddag blir det ett par timmars jobb på Rosa Skrot för min del.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer