Bianchi Café och Röhnisch Store

Hans och jag åt min nya fredagslunchfavorit idag; den italienska buffén i Bianchis cykelbutik på Norrlandsgatan. Jag är inget fan av stora bufféer, lite bakterienojig som jag är (inte bara för sjukdomsbasilusker utan också för det ohygieniska) men är det tillräckligt små bufféfat, tillräckligt mycket personal och omsättning på maten så känns det okej. Och är det “bra grejer” på buffén, då är lyckan gjord.
På Bianchi finns fantastisk mozzarella, äkta parmaskinka, goda såser och grym lax bland annat. Lite dyrare än vanlig restauranglunch men sååå värd!


Efter lunchen gick Hans och jag till Röhnisch butik intill. Jag fick med mig nya träningskläder, stickad mössa och matchande vantar och en så fin väska som jag är så glad för. Den ska jag ha som handbagage och shoppingbag i New York. Det är 3 veckor kvar till Hans och jag åker dit. Jag längtar så!


Väskan finns i knallrosa också


Efter fredagshandling på Hemköp fikade vi på Fabrique.


Pappas plyyyplaaaan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer