Blogger Boot Camp Mamma

Vissa dagar i livet känns mer meningsfulla än andra. Idag var en sådan dag. Jag har mött så många häftiga, starka, inspirerande, motiverade och engagerade tjejer idag att jag skulle kunna flytta berg med all den energi jag fått idag. Efter två gruppträningspass och två föreläsningar under dagen checkar jag ut några timmar nu. Imorgon bitti ser ni mig på TV4 Nyhetsmorgon med tema löpning för dig som vill förbättra och optimera din konditionsträning. Sov gott så länge!


Bilder från Sofy, en av arrangörerna av Blogger Boot Camp. Jag presenterade det gruppträningsformat vi har tagit fram på Rosa Skrot, Kick Ass Mamas som vänder sig till gravida och mammor.


Jag älskar denna Röhnisch-outfit!


Bilder från inspirerande Elmina aka Föräldrafitness.


Sofy och Mela, skaparna av Träningsevent.se

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer