BodPod-mätning på Pauluns näringscenter

Jag tycker att det är sjukt häftigt att jag är överlägset i mitt livs form, 5 månader efter mitt andra barn. Med tanke på att jag hade 5 månader mellan mina graviditeter förstår jag i efterhand knappt hur det har gått till. Jag har kommit in i världens flow och allt bara flyter på. Jag har varit frisk hela tiden och jag har kunnat följa min plan. En strategi är A och O!
I morgon ska jag till Pauluns näringscenter och göra ett kroppssammansättningstest i en så kallad bodpod. Testresultatet kommer att visa min fördelning mellan fettmassa, muskler och fettfri vikt. Ett test är lika med inget test brukar man säga. Det är ju först vid det andra testet som jag kommer att kunna se en skillnad. Jag vill bygga muskler och samtidigt bibehålla den fettprocent jag har idag. Jag har aldrig varit så här tajt som jag är just nu och det ska bli intressant att se hur fördelningen i kroppen ser ut. Mycket muskler ska det vara. Och starka lungor. 🙂
Bilderna nedan visar dagsformen från Agnes och min vistelse på Hotell Tylösand för två veckor sedan.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer