Bootcamp

Igår kväll gick jag tillsammans med Elin på mitt första Bootcamppass sedan jag blev gravid. Eftersom jag ofta får prestationsångest och alltid vill vara bäst oavsett vilket sammanhang det är var jag nervös flera timmar innan passet.
Det behövde jag inte vara. 30 sekunders intervaller med två övningar på raken, 1 minut vila mellan varje övningspar, kändes som piece of cake. Nästa vecka blir det tyngre vikter för min del. Och så ska jag be Linus byta ut några av technolåtarna mot lite Rammstein och kanske Metallica.
Det känns skönt att bäckenbotten (knipmusklerna) har blivit så starka att jag nu kan köra hopp både med och utan belastning utan att kissa på mig.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer