Brandstationen på Wollmar Yxkullsgatan

Jag överraskade Hans som landade från New York i dag med en bokad barnvakt och middag på tu man hand. Han fick instruktioner att vara klar för avfärd en viss tid och blev paff när barnvakten ringde på dörren. 🙂
Jag hade bokat bord på den gamla brandstationen här i närheten, en jättefin liten fransk restaurang nu. Jag åt steak tartar och festade till det med sockercola (i brist på min zero). Vi åt varsin dessert också. Det var så skönt att få sitta och prata om hur senaste veckan varit och vad som är på G framöver, i lugn och ro.
Hemma väntade gräbsen glada i hågen. Back to normal, i alla fall för ett tag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer