Breakfast for champions!

Idag blev det en extra lyxig lördagsfrukost då vi somnade ifrån jordgubbarna vi tänkt äta igår kväll. De får pimpa gröten istället. Istället för vanligt tråkbröd så serveras nya brödsorter som vi fick levererade med bud igår, från Saltå Kvarn. Brödet bakas i Bromma med mjöl från kvarnen i Saltå och säljs i utvalda Stockholmsbutiker. Gå in på Saltå Kvarns facebooksida och anmäl dig om du också vill få hem massa bröd.


Nu fixar jag till mig lite för att sen åka i väg mot Solna och dagens event à la Mammabloggalan. Jag ska hem innan middagen och prisutdelningen men några timmar med lunch, föreläsningar och framförallt mingel med mina fina vänner ska först avverkas. Jippi vad jag längtar!
När Hans kommer hem från gymmet ska ni få en outfitbild, har till och med satt på lösfransar idag, jag har fått världens bästa skönhetscoach i form av Petra.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer