Bröllopsfrågor: Bröllop i Nacka Strand

Stort tack till alla er fina läsare för era gratulationer och lyckönskningar till oss!

Jag tänker börja svara på alla era frågor allt efterhand som jag hinner. Ni undrar över ringen, platsen, planering, bröllopsnatt, bröllopsmiddag, gäster, hemlig vigsel, klänning, frisyr. You name it! Det är jätteroligt att ni är så intresserade och nyfikna på oss, de flesta av er har ju aldrig träffat oss i verkligheten! 🙂
Jag börjar med att berätta om vår valda plats för bröllopet.
Vi gifte oss ute på en pir, i Nacka Strand, strax utanför Stockholm. Vi valde den platsen av flera orsaker; vi ville vara utomhus, vid vattnet och det skulle vara lätt för våra gäster att ta sig dit. Vi ville även ha restaurangen och vårt hotell för bröllopsnatten i närheten. Nacka Strand är dessutom en plats som Hans och jag tillbringade mycket tid på i början av vår relation. Jag kommer att berätta mer om just den perioden i ett senare bröllopsinlägg. Jag har sorterat alla inlägg om vårt bröllop, de kan ni hitta HÄR. Där fyller jag på med inlägg efterhand.

Vår plats för både vigsel, middag och bröllopsnatt är Nacka Strand. Statyn “Gud Fader på Himmelsbågen” i bakgrunden skulle ha stått utanför FN:s huvudkontor i New York men hamnade istället i Nacka Strand.

Till vänster ser ni bland annat Gant´s huvudkontor och längst till höger skymtar ni Stockholms City.

På andra sidan vattnet ligger Djurgården med Bonniers villa till vänster om Hans. På min vänstra sida bortom vattenfallet från statyn skymtar Lidingö och öns höga hus.

Vi fick dela Nacka Strands marina med en seglingstävling, jättehäftigt! De stora segelbåtarna låg strax utanför piren, i farleden tillsammans med R.I.B.båtar och Stockholms sightseeingbåtar. Precis så fartfylld miljö som Hans och jag vill ha vid vår vigsel!

Har du någon specifik fråga eller undran om vårt bröllop får du gärna ställa den, jag svarar så noggrant som möjligt!

Relaterade inlägg:

Bröllopsminnen

Nu ikväll har jag tittat på SVT play för att se klippen från prinsessan Madeleines bröllop. Trots att jag egentligen tycker att det är lite töntigt att den svenska monarkin och kungliga bröllop är så regisserade så kan jag inte hjälpa att jag älskar att se människor så lyckliga. Det kan väl inte bara vara […]

Läs mer

Tack!

Ett stort tack för att ni var med på vår dag. Producerad av Galej Produktion

Läs mer

Apropå kvinnligt

I kommentarsfältet ventilerar ni er syn på kvinnlighet. Vissa gillar muskler på tjejer. Andra inte. Vissa är avundsjuka medan andra är nöjda men blir inspirerade till förbättring. Bambi frågade också sina läsare om deras syn på kvinnlighet och fick liknande svar som jag. Jag funderar över följande kommentarer: Att jag ser ut som bodybuilder. Att […]

Läs mer