Chins – workshop

Bland det roligaste i mitt jobb tycker jag är att genomföra olika typer av workshops med träningsteman. Den mest populära hittills är nog den workshop som inriktar sig på chins och pullups. Jag har kört 10 grupper hittills och efterfrågan ökar hela tiden.
Nästa tillfälle är söndagen 29/9 klockan 08-10. Du bör vara van vid att träna men du behöver/bör inte kunna göra chins eller pullups. Vi går igenom olika tekniker och träningsmetoder för hur du förbättrar din teknik och styrka i övningen och du får individuell feedback på just dina vinklar och ditt utförande.
För att anmäla dig mailar du info@lofsan.se. Det kostar 400:- per person och vi håller till på Rosa Skrot på Söder. Det finns 8 platser i gruppen och några är redan bokade, det är först till kvarn som gäller.
Jag har också fått önskemål om att göra en fortsättningsgrupp för de som redan gått steg 1 eller som kan göra ett gäng chins/pullups sedan tidigare och om det blir 6 personer som vill vara med bokar vi en sådan workshop också.


Chins och pullups är samma sak, det är bara olika namn. Det är lättare att göra med handflatorna mot dig men ofta mer status om du vänder händerna bortåt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer