Chinsfredag

Idag är jag nog världens stoltaste tränare! Jag jobbar framförallt med tjejer som vill förbättra sig inom något och inte primärt med viktnedgång. Jag tycker att det är väldigt roligt när mina kunder verkligen satsar 100% på sig själva och sen också når sina mål. En av mina PT-kunder, Hanna, kom till mig och ville bli bättre på chins. Hon kunde inte göra en enda. Jag hjälpte henne med tekniken och hur hon ska träna grenspecifikt på chins. Hon följde mitt schema i 6 veckor och på dagens maxtest klarade hon 12 stycken (som ni ser i filmen nedan) och sedan gjorde hon 14 kipping pullups efteråt. Jag höll på att spricka, galet bra!
Hanna är bästa exemplet på att om man är beredd att satsa och gör det till 100% med en strukturerad plan och strategi så når man framgång. Och att långa tjejer inte kan gör chins eller pullups är som ni ser mest skitsnack. 🙂
Filmerna under Hanna är inspiration på hur man kan träna sen när man väl kan göra chins och hur man kan använda gummiband för att få assist i övningen.
[videofyme id=”1522494″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”1099778″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”678439″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”600960″ width=”500″ height=”320″]
 

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer