Ciao Ciao Primo

Medan jag sov någon timme på eftermiddagen åkte Hans och hämtade Tom på dagis. Tova åkte buss hit själv efter sin dans.
Vi satt vid datorn en stund och kollade på YouTube sen gick vi ner till vår lyxiga kvartersrestaurang. Senast vi besökte den var i december. Efteråt kräktes jag som ett as. Vi gissade att det var dåliga räkor. Sen fortsatte jag kräkas i någon vecka till. Säkert vinterkräksjukan… När mina bröst gick från A till C-kupa köpte vi ett gravidititetstest.
IMG_0635
Tova och Tom utanför huset

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer