Coacherna på Thanyapura

 När Topphälsa magazine anordnar träningsresor så är vi många coacher på plats, var och en med en specifik inriktning, handplockade för att komplettera teamet. Jag tror att resan till Thanyapura är min sjunde eller åttonde, kanske nionde Topphälsa-resa och det är fantastiskt roliga resor. Här ser du teamet som ansvarat för 70 personers träning under en vecka. Rickard Nordstrand: thaiboxning, Josefin Lillhage: simning, Fredric Nyholm: alla danspass plus bootcamp och hinderbana, Christer Skog: cykling, Frida: HIIT och WOD, Michaela Liebhart: core, pilates och yoga och så jag som coachade all löpning. Ansvarig är chefredaktör Pamela Alselind.
Att jobba med en träningsresa är bland det bästa som jag vet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer