Crosstraining & Filmen 127 timmar

Ojojoj vad grymt passet blev i går kväll! Satans tempo på enkla men tuffa övningar, perfekt långa intervaller och riktigt starka pannben på deltagarna skapade ett riktigt bra pass! Min musikspellista för gårdagen och nästa veckas pass ser ut så här:

Idag har vi inga planer förutom en runda till parken och mataffären. Ska försöka få barnen att sova sin middagsvila i tid idag, båda sov förbi 09 i morse så risken finns att de sover för sent och att kvällen då också blir för sen.


Jag har tre blogginlägg i utkorgen att publicera under veckan:
London Dag 5
London Dag 6
London Dag 7 Hemresa
Resultat 9-veckorschallenge
Saknar ni något annat inlägg?

Jag har precis mailat er tre som vann biobiljetter till filmen 127 timmar, grattis! Kom ihåg att svara mig med namn på er biodejt

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer