Crosstrainingpass med filmer

Anna var ju helt toppen som filmade delar av mina instruktioner på söndagens Crosstrainingpass. Så här jobbade vi växelvis hela tiden; en styrkeövning och en pulsövning varannan gång. 1 minut på vardera övning 2 varv. Detta är 3 stationer av 6 totalt. Vi körde 4 min per station första varvet och 2 min per station andra varvet, 24 min plus 12 min alltså. Grymt bra pass för dig som vill kliva ur bekvämlighetszonen, träna lite hårdare och bli lite tröttare. 🙂
 
Stort tack för att du filmade ANNA!!!
[videofyme id=”688816″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”688809″ width=”500″ height=”320″]
[videofyme id=”688811″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer