Dag 1 på Gran Canaria

Här kommer ett inlägg så att ni vet att jag lever!
Sixten och jag sitter i skrivande stund i hans tält på stranden i Playa del ingles. Jag har precis gett honom lite fruktpuré till lunch.
Vi har strax över 20′ här men vinden svalkar skönt. Sixten har långa tunna byxor och skjorta så att han får både skydd och svala kläder.
Flygresan igår gick finemang! Jag blir så imponerad av Sixten varje gång vi är ute och reser. Flygresan tog över fem timmar men Sixten varken grät eller gnällde en enda gång. Han leker, tittar på människor och pratar. Två rader bakom oss satt familjen Schulman med sin dotter Charlie. På Alex blogg har jag alltid tyckt att Charlie ser så stor ut, lång. Men i verkligheten är hon pytteliten, trots att hon är över en månad än Sickan är han nog 1/3 större. Hon drunknar fortfarande i Babybjörnselen medan Sixten knappt går att klämma ner längre. Lite kändisspotting så där i alla fall. 🙂
Vi kom fram tidigt igår eftermiddag och tillbringade resten av dagen med att ta flera promenader runt San Augustin och ner på stranden och strandpromenaden. Vi åt en tidig middag i shoppinggallerian, jag tog kycklingspett.
San Augustin är en sömnig ort, ett riktigt pensionärsnäste. Det passar mig perfekt just nu. Vi slipper jobbiga barnfamiljer och skräniga tonårsgäng. Det är lite knepigt att gå med vagnen, höga trottoarkanter mycket trappor.
Vi hyr en lägenhet som ligger i ett kombinerat hotell och hyreshus. Vi har kök så vi kan laga god mat och badkar till Sixten. Det finns pool på gården och vi har en gigantisk markterass som Sixten älskar att ligga på.
Sickan gör jättefina försök till att krypa, kanske kryper han innan veckan är slut?
Sixten blir allt bättre på att prata och ropar Mamma! om jag är i ett annat rum och han behöver hjälp. Urgulligt!
Jag lägger upp lite bilder från idag, resten kommer senare när jag är vid datorn, bloggar från mobilen…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer