Dag 3: I min träningsväska

Det är tur att den här rubriken kom på en måndag för alla andra dagar har jag ingen väska med till gymmet. Jag joggar eller går alltid dit ombytt och går hem direkt och duschar. Då startar träningspasset redan utanför dörren liksom. Effektivitet ni vi vet. Jag skulle aldrig kunna ta bussen till träningen. Fatta ineffektiv tid.
På måndagar däremot, DÅ har jag väska minsann. Inte fylld med duschgrejer eller träningskläder dock. Mest sånt som egentligen hör till en skötväska. Jag duschar alltid hemma. Svettar ner bilsätet lite före bara.


Skor
Instruktörsväst
Baxters extrakläder
Några blöjor i blandade sizes
Coops våtservetter, bäst av alla märken
Bärselen
Snuttefilt
Läppglans
Musik till SatsBabypasset
Några nappar
Skötunderlägg


Egentligen saknas nappflaskor till Sixten och välling. Det brukar alltid ligga i väskan men har redan använts. Baxters flaska är dock med. Dessutom brukar jag alltid ha en vattenflaska med mig, dåligt att missa det idag!
Har du något speciellt som du alltid måste ha med till träningen?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer