Dagen efter New York marathon

imageDet var med ömma ben som vi drog igång den här dagen i New York. Det blir en konstig känsla med en blandning av träningsvärk och enorm trötthet i alla leder i underkroppen. Som tur är så släpper tröttheten och det stolpiga steget efterhand som dagen går och nu känns det faktiskt riktigt bra i kroppen!
Vi har varit lite här och där idag: först lite shopping på 5th avenue, en sväng till hotellrummet för att lämna påsar, taxi till Chelsea och vår favorit Doughnut Plant sen promenad på High Line till Meatpacking. Vi gjorde lite småshopping i Chhelsea Market och sen åt vi god lunch på Dos Caminos, min favorit. Vi planerar för en lugn sista kväll på Manhattan innan vi åker hem i morgon. Men först ska jag köpa julklappar på Toys r Us!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer