Dagens planer

Sixten och jag tog oss en riktig sovmorgon idag, till tio faktiskt. Vi kom hem ganska sent och Sickans dygnsrytm är fortfarande lite kaiko sen USA så då är det skönt att sova ut.
Jag har massa spännande att blogga om under dagen; bland annat har Sixten träffat sin första polis, vi har varit på Stockholmsjakt och provat ut den senaste badplatsen. Titta in under dagen så ska ni få se massa bilder.
Men nu ska Sixten upp ur badkaret och vi ska gå till Sats Odenplan och träna. Även om jag inte gått upp något märkvärt i vikt senaste veckan känner jag att kroppen börjar bli så där härligt gravidmjuk igen. Längtar till gymmet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer