Dagens Sixten

Sixtens nya syn på att “sovit färdigt” stämmer inte med min bild. Inte klockan halv tre i alla fall. Som tur är är vi två vuxna i vårt hushåll (förstår inte hur ensamstående gör!) så vid fem byttes vi av. Jag vaknade klockan tio till slut och kände mig riktigt pigg!
Idag har jag spunnit 45 min och sedan passade jag på att hänga ett tag med mina härliga kollegor i Sickla. Jag saknar både dem och mina PT-kunder!
Vi ska möta upp Kärleken om en stund och sedan ordna lite ärenden bl.a. köpa takräcke och hälsa på Sixtens gammelmormor.
Idag snöade det riktigt stora torra flingor men de försvann i samma sekund de nuddade marken.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer