Dagens stora glädjeämne

Idag är jag extra glad eftersom jag nåddes av nyheten om att min blogg här är nominerad till Guldhjärtat som Årets Hemsida/Blogg. Extra glitter kommer genom att Rosa Skrot, mitt basecamp här på Södermalm också är nominerat till pris som Årets Gym! Guldhjärtat delas ut på Fitnessfestivalen senare i år och det är ni som bestämmer vem som får utmärkelsen!
Om ni vill får ni gärna gå in och rösta på de som ni tycker ska få Guldhjärtat HÄR. Ni måste välja ett val på varje sida för att kunna gå vidare.
Här är de fantastiskt fina nomineringarna från er!
Skärmavbild 2014-10-01 kl. 11.12.27
Skärmavbild 2014-10-01 kl. 11.13.05
LofsanIMG_8311x

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer