Dagens träning

Sixten gav mig sovmorgon till kvart över nio imorse så vi fick korta joggingrundan innan passet idag.
Jogging i 30 min.
Satsbaby konditionsdel 30 min.
Elin och Hugo var på BVC idag, vi saknade dem! Däremot var det Anna och Jesper som höll i passet idag, hon är verkligen duktig som instruktör!
Sixten låg glad och nöjd som vanligt på mattan, nytt för idag var att han flera gånger skrattar rakt ut, jollrar en hel del, även om han inte ser mig. det är härligt att se!
Sixten blir nog en riktig gymråtta när han blir äldre.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer