Dagens träning

Sixten leker inne på minisats


Dagens träningspass bestod av 5*10 min löpning. Varje 10:minutare höjs hastigheten med 1 km/h. Alltså:
10 min på 10km/h
10 min på 11km/h
10 min på 12km/h
10 min på 13km/h
10 min på 14km/h
20 sekunders intergrerad vila mellan varje innebär att tiden fortsätter rulla och du startar alltså 20 sekunder in i intervallerna.
Jag hann ganska så exakt 10 kilometer under de 50 minuterna. Med tanke på att tempot kändes behagligt och att jag slapp blodsmaken är jag nöjd!
Väl hemma hann jag duscha innan Sixten vaknade så nu luktar jag gott igen!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer