Dagens träning och Dagens Sixten

Dagens träning blev 10 minutersintervaller:
10 min roddmaskin pace: 2.10/500m
10 min crosstrainer
10 min löpband pace: 15 km/h, 4min/km
Styrka:
Sittande rodd
Stående pullover i dragmaskin superset dips
Bröstpress i cablecross triset posecurl i cablecross+ enarmsdrag i cablecross (baksida axel)
Hantellyft åt sidan till framsida ner superset bicepscurl
Bra pass! När jag delar upp konditionsträningen i tre delar känns den mer överkomlig än 30 min på raken. Styrkan var bra idag, en varsin blodådra på biceps i sista övningen. I like!

Hur kör ni er konditionsträning? Intervaller? Allt på en gång?

Hur kul är det inte att träna i de här skorna då? Läckerbitar! Som anställd på Sats får vi nya skor någon gång per år, förut Adidas men nu har vi bytt till Nike.


De är så rosa som de ser ut att vara!


Nu blir det en dusch för mig medan Sixten sover. Sedan ska vi gå ner en sväng och äta lunch på något café, köpa lite barnmat och ta ett varv i saluhallen för att köpa middag, färska räkor, it is.

Dagens Sixten i stickad slipover från Gant och mössa från Ralph Lauren


Min Prins!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer