Date Night med Schyffert och Enzo

Ikväll har Hans och jag haft värsta bästa daten. Först var vi och tränade på Sats Hornstull och sedan åt vi middag i det nya Hornhuset i Hornstull. Det finns tre våningar med restauranger och vi åt på den översta med italienskt tema. Lite saftiga priser men spännande pizzor tycker jag. Efterrätten med citronglass gjorde dom medan vi väntade. Kul och gott!
Kvällens huvudattraktion var showen på Teater Rival på Mariatorget med Schyffert och Björn Gustafsson. Jag överraskade Hans med att boka biljetterna redan i julas och vi har längtat sedan dess. Det var sååå värt väntan och om ni får möjlighet att se föreställningen ska ni verkligen ta den. De filmade hela showen ikväll och den ska sändas på TV så håll utkik. Jag skrattade så att jag grät!


Nyöppnade Hornstullsgallerian känns verkligen lyckad, speciellt för oss söderbor som inte gillar Ringen.


Enzo hade spännande menyer i form av tidningar.


Kvällens mamma


Rival på Mariatorget


Grymma platser längst fram på balkongen.


Kvällens höjdpunkt!
Imorgon är det Valborg och jag jobbar från 06-1530. Vi har inte bestämt några planer för kvällen, gräbsen går ju och lägger sig vid 19 så vi stannar nog hemma och äter gott. Jag jobbar på onsdag också så det blir ingen sen kväll. Ska ni fira Valborg på något särskilt sätt?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer