Datenight på La Neta, Malmen och bio

På Drottninggatan ligger en snabbmatsmexikanare som är väldigt genuin. Jag åt där för första gången för några veckor sedan och älskar det. Nu har La Neta öppnat ytterligare en restaurang, på Södermalm, på Östgötagatan. Den är så opretentiös som den kan bli med upplyst belysning och vibrerande dosor när maten är klar men det är sjukt gott! Både Hans och jag älskar Mexico och mexikansk mat så nu när denna restaurang finns i närheten kommer vi äta mycket tacos. Taco Bar är husmanskost i sammanhanget. Ett besök på La Neta rekommenderas starkt!
Efter maten hade vi en timme kvar innan Bondfilmen började så vi cyklade bort till Scandic Malmen och tog en drink. Jag var nära att beställa en Belini men jag vet att jag aldrig tycker att det är gott när jag väl dricker så jag ångrade mig och valde cola light istället. Säkert kort. Då håller sig den här sömnbristmamman sig vaken hela filmen också. 🙂
Skyfall var okej, introt sjukt bra men resten rätt förutsägbar. Javier Bardem är både Hans och min favorit sedan Vicky Christina Barcelona så det var mest han som gjorde filmen sevärd. Om det inte vore för Hans nästan osunda Daniel Craig-intresse hade jag inte sett Skyfall på bio och jag hade inte saknat det.


La Neta – så omysigt som det kan bli.


La Neta – så gott som det kan bli.


Jag har sällan min vigselring på mig på vardagarna eftersom jag bär mycket hantlar men på helgerna passar jag på. Jag älskar den verkligen!


Kvällens mamma!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer