De bästa träningsbloggarna och deras påverkan

 Idag publicerade Aftonbladet/Sofis mode en kul sammanställning där de presenterar några av de “bästa” träningsbloggarna och hälsobloggarna i Sverige. Det är roligt eftersom flera bloggare på listan är nya för mig, det är alltid spännande med ny inspiration!
 
 Jag älskar att läsa bloggar men det senaste året har jag fått prioritera bort det eftersom jag behöver och vill fokusera på att jobba med mina PT-klienter, mina andra projekt och att vara med min familj. När jag hade mer tid som föräldraledig var jag nästan besatt av att läsa bloggar och älskade det. Nu har jag en handfull, kanske 7-8 bloggar som jag läser dagligen.
 
 Hur många träningsbloggar läser du? Vilka tycker du extra mycket om? Vad är det bästa med att läsa träningsbloggar? När tycker du att en blogg är jobbig att läsa?
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer