Den bästa formen av semester

Detta måste nog vara rekord i att längta till nästa träningsresa! Jag har knappt hunnit vara hemma en vecka innan resepirret i magen är så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är tur att vi ska åka till Åre en sväng över jul och att jag har en jobbresa till London i januari inbokad innan jag åker på nästa träningsresa; till Thailand. Den bästa formen av semester måste ändå vara den där ett träningspass om dagen känns lika naturligt och självklart som att ligga vid poolen!
IMG_9551

Ett fantastiskt träningspass på Playitas nu i november var när jag och 5 kvinnor till sprang upp till fyren. 13 kilometer tur och retur med en galet sugande stigning upp till toppen. En fantastisk utsikt som belöning och fläktande vind på vägen ner, oslagbar känsla! Outfit: Kläder från Röhnisch, strumpor Gococo, Skor Asics, Solglasögon Oakley/Synsam

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer