Den sista måltiden

imageimage image imageNu är det bara en natts sömn som skiljer mig från mitt fjärde marathon!
Vår sista uppladdningsmåltid förutom frukost imorgon bitti åt vi på Plaza hotell nere i deras  Todd English Food Hall tillsammans med min syster Agnes och hennes Henric. Tänk att vi alla fyra står på startlinjen till ett av världens största lopp, och marathondistansen till och med, imorgon!
Nu har jag gjort i ordning min outfit till imorgon och nålat fast min nummerlapp. Vi äter frukost som vi har köpt med oss från affären på hotellrummet innan bussen till starten går 0530. Vi startar inte förrän 1030 så det blir några timmar i 5 gradig kyla i väntan på vår tur. Jag har med mig en del extra kläder att lämna vid starten som sedan skänks till välgörenhet. Under loppet kommer det att vara 9 grader så då räcker det med långa tights och två lager på överkroppen för mig.
Nu säger jag godnatt och förhoppningsvis på återseende innan loppet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer