Det blir inte som man tänkt sig

Den här veckan går i motsatt riktning mot vad jag hade tänkt. Hans är bortrest och jag hade varenda minut planerad för att få ihop allting. Först blev jag dålig. I natt bröt Baxter ihop med mardrömmar och hosta i flera timmar så istället för klockan på 0530 fick Baxter sovmorgon till 09 och istället för att jobba hela dagen stannar vi hemma på förmiddagen. När Baxter sover på lunchen ska jag en sväng till jobbet och sen en timmes jobb på Sats i Sickla. En utflykt till Skuru där barnens storebror har fotbollsträning ska klämmas in och så middag på det. Jag måste lära mig att det inte går att planera dagar längre. Det är barnen som styr och jag får vara tacksam för det som hinns med däremellan.
Nu är det i alla fall ostkakelunch ute på terrassen medan barnen tittar på film med sina tallrikar. Vi äter en tredjedel var av en stor förpackning med massa hallon på. Jag värmer min tallrik så att hallonen blir ljumma men gräbsen äter hallonen som godis. Jag tycker att ostkaka är en bra sommarmåltid!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer